Maatvoering

Maatvoering

Om een collectie samen te stellen gaat Birgit naar beurzen, waar zij de totale collecties kan bewonderen.

Hieronder per merk een klein omschrijving. LET op!! de maatvoering is zoals BirGit aan de haven deze heeft ingekocht en in dekwinkel heeft hangen.

Brandtex staat bekend om moderne, hedendaagse, elegante en kleurrijke mode.

Maatvoering: 42-52.

Ciso voor vrouwelijke maar ook een beetje spannende vrouwen.Die moed heeft om er anders uit te zien. Een mix van trends,lijnen en stylen.

Maatvoering: 44 t/m 54.

Cette  Luxueuze beenmode.Geraffineerde collectie kousen, panty's en figuurcorrigerende artikelen. 

Deze winter nieuw, maillot voor grote maten XL, 2XL, 3XL. ( t/m 58)

Maatvoering panty's: 46 t/m 60.

Chalou-mode is al jarenlang de top in de grote maten mode. Een duits merk. Dit merk staat bekend om zijn juiste pasvorm, speels detials en kleurgebruik. Chalou bestaat uit drie merken; Chalou, Sempre pui en Aprico. BirGit aan de haven heeft de collecties Chalou en Sempre pui ingekocht. 

Maatvoering: 44 t/m 56.

Nor+ zijn unieke ontwerpen die net even anders zijn. Een nieuw merk wat pas in winter 2015 in de winkels ligt.

Maatvoering: 46-54.

No Secret kent geen geheimen. Dit Duitse merk kenmerkt zich door 8 themacollecties per jaar bestaande uit sportief/klassieke casual/day wear. No secret heeft mooie outdoor jassen.

Maatvoering: 42-56. 

Open End is een modieus merk met een exotisch karakter. De Indiase basis in de ontwerpen alsook de mix van hoogwaardige typisch Aziatische materialen als zijde en cashmir blends geven dit bijzondere merk iets koloniaals.

Maatvoering: 42-54.

X-two biedt stijlvolle, comfortabele & modieuze kleding voor dames met een maatje meer aan.  Soepele stoffen, sprekende kleuren en een eigen stijl. 

Maatvoering: 42-56.

Yoek, vrouwen met een plus size zijn gek op Yoek, omdat Yoek weet wat ze wilt en haar laat zien dat ze er mooi uit kan zien! Haar lichaam hoeft niet verborgen te worden onder lagen kleding, maar ze mag laten zien dat ze elegant is en een eigen stijl heeft. 

Maatvoering: 42-56.

Zhenzi, Is een vlot en jong Deens modemerk. Gespecialiseerd in Trendy damesmode voor een maatje meer. Zhenzi heeft altijd veel leuke tuniekjes in haar collectie en wordt vaak ook als een 

jong en hip merk omschreven.

Maatvoering: 42-56.

Terug naar collectie

BirGit aan de haven
Havenkade 17
3891 GC Zeewolde
Telefoon: 06 38372181

Facebook

Openingstijden

Woensdag 10:00-17:30
Donderdag 10:00-17:30
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag  10:00-17:00
(afmelden)

Logo